Bazı ölümler, ölümün komiği olmaz lafına ters düşüyor. İşte onlardan bazıları.
-Aya Sarılmak İstedi-
Çinli Şair Lo Po, Çin edebiyatının en ünlü ve iyi şairi kabul edilir. Likör bağımlılığı vardır. En iyi şiirleri sarhoşken yazmıştır. Bir gün gece nehirde kayıkla gezerken, nehre yansıyan ayın görüntüsüne sarılmak isteyen şair nehre düşüp boğularak ölmüş.
-Katil Bıyık-
Avustralyalı Hans Steininger 1.4 metrelik bıyığı ile dünyanın en büyük bıyığına sahiptir. 1567 yılında evinde çıkan yangından kaçarken, bıyığını toplamayı unutup, merdivenden inerken bıyığına basıp yuvarlanıp boynunu kırıp ölmüş.
-Kasayı Açmak İstedi-
Ünlü Teeneseli Amerikalı viski üreticisi Jack Daniel, bir gün kasasını açmak istedi. Kasayı açamayınca sinirden tekme attı. Bir süre sonra yara olan parmağı enfeksiyon kaptı ve öldü.
-Portakal Kabuğuna Bastı-
Bobby Leach ölüme meydan okuması ile tanınan bir isim. Niagara şelalesinden fıçı ile atlayış yapan 2. kişi. Bunun haricinde ölüme meydan okuyan başka bir çok olayı bulunuyor fakat böyle birinin ölüm şekli ise çok ironik. Bir gün yolda yürürken portakal kabuğuna basıyor çok kötü düşüyor. Düşme sonucu bacağı berbat bir şekilde kırılıyor. O kadar kötü ki bacağı kesilmek zorunda kalıyor. Zamanla enfeksiyon kapıyor ve ölüyor.
-Rasputin Efsanesi-
Ünlü Rus tasavvufçu Rus Grigori Rasputin ilk olarak on kişiye yetecek kadar siyanürle zehirlendi fakat olmadı. Katiller yaşadığını görünce 4 kere vurdular fakat yine ölmedi. Bu sefer katiller onun ellerini ve ayaklarını bağlayıp denize atıp öyle kurtuldular.
-Canlı Yayında İntihar-
Christina Chubbuk canlı yayında intihar eden ilk kişi olma ünvanını taşıyor. Bir gün haber sunduktan 8 dakika sonra, ?size yayın politikamız olarak en güncel haberleri verme politikamızı sürdürerek bir tane daha sunuyoruz? dedi ve belindeki tabancıyı çekerek kendini vurdu.
-Beyzbol Topu-
Amerikan Cleveland Indians'ın efsanevi oyuncusu Ray Chapman oyun sırasında başına vuran ve kafatasını 
parçalayan beyzbol topuyla yaşamını yitirdi.
-Rol Değil Gerçek-
Amerikalı komedyen Dick Shawn sahnede iken meslektaşlarını eleştiriyordu. ?İşim içim hiçbir zaman yerlere kapanmam? diyen Dick Shawn sahnenin zeminine düştü ve seyirciler on dakika boyunca çılgınca alkışladı. Ta ki görevliler Dick in öldüğünü anlayana kadar.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
komik fıkralar © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top